BICARA TUNAS -NASRIAH ABDUL SALAM – TUNAS CIPTA, OKTOBER 2008

 

 

 

TERIMA KASIH buat ayah bonda (inspirasi), pembimbing yang memeri ajaran dan teguran, guru dan pensyarah-pensyarah di kuliah yang menggalakkan, penulis-penulis mapan yang memberi inspirasi secara tidak langsung, editor sastera dan penulis-penulis muda, juga ‘musuh’ yang hanya menjadi setitis najis terhadap dua kolah air mutlak!

 

8 Komen (+add yours?)

  1. Nisah Haron
    Oct 24, 2008 @ 06:52:43

    Salam Sayang. Nas, bulan Oktober memang tak habis lagi, jadi dari segi publishing rights masih lagi hak Tunas Cipta, sayang. Kalau dah publish keseluruhan artikel dalam blog ni, nampaknya, pembaca tak perlu beli lagi dah TC. Betul tak?

    Publishing full article, dengan menyatakan sumber, sepatutnya boleh dibuat mulai 1 November, sebab masa tu barulah exclusive publishing rights pada TC berakhir.

    Maaf, tumpang menegur. Jangan kecil hati, ya!

    Balas

  2. puteribongsu
    Nov 01, 2008 @ 14:09:23

    Akak yang disayangi juga,😀

    terima kasih atas maklumat/ilmu. saya ‘unpublidhed’ dulu dan ‘publish’ pula kemudian.

    terima kasih kak!

    Balas

  3. Mohd Najib Hamdan
    Nov 03, 2008 @ 02:44:35

    nasriah, semoga terus berjaya dalam bidang penulisan.

    Balas

  4. FahdRazy
    Nov 04, 2008 @ 20:16:33

    Wah…gambar yang kedua tu macam familiar je. Tiru gaya siapa agaknya…? eheh…jangan marah. Tahniah! Nampak gaya tahun depan Kak Nas boleh menang lagi.

    Balas

  5. zulkhair
    Nov 04, 2008 @ 23:45:01

    Tahniah, tahniah, tahniah! Sabtu ini saya ke UIAM insya-Allah (saja nak bagi tau).

    Balas

  6. puteribongsu
    Nov 07, 2008 @ 09:29:00

    Najib, terima kasih banyak2 ya…

    Balas

  7. puteribongsu
    Nov 07, 2008 @ 09:32:50

    Fadhlil, terima kasih banyak…hehe, ntah lah, akak pun tak tahu itu gaya siapa. cuma yang akak tahu waktu tu akak nak cepat/kejar masa untuk masuk library dan stdy untuk test petang tu. kat tangan akak tu buku Criminal Procedure (Francis Ng Aik Guan) yang best.

    jadi, tak boleh nak agak laaa gaya siapa..hehehehe

    menang lagi?
    huhu…orang lain lagi ramai yang terlebih baik berbanding akak laa lil..

    Balas

  8. puteribongsu
    Nov 07, 2008 @ 09:33:58

    En. Zul,
    teirma kaish banyak…
    datang sabtu ni untuk apa, melawat adik ke, atau bawak adik pulang?

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: